پی پال در آستانه فروش بیواسطه رمز ارز
در حال حاضر ، بسیاری از افراد از خدمات پی پال برای واریز و برداشت سرمایه از صرافی های رمز ارز استفاده میکنند. اما برای اولین بار این شرکت قصد دارد امکان فروش بیواسطه رمز ارز به ۳۲۵ میلیون کاربر خود را فراهم کند.
پی پال در آستانه فروش بیواسطه رمز ارزهاست. به گزارش فینمگ و به نقل از کوین دسک، غول فناوری های مالی یعنی پی پال، در صدد فروش بی واسطه رمز ارزها به ۳۲۵ میلیون کاربر خود است. در حال حاضر بسیاری از افراد از پی پال برای برداشت سرمایه از صرافی هایی مانند کوین بیس (Coinbase) استفاده میکنند؛ اما برای اولین بار است که فروش رمز ارز به کاربران، مستقیماً توسط این شرکت اتفاق میافتد. یک منبع موثق فعال در حوزه فینتک در این باره اظهار داشت:
برداشت من این است که پی پال و ونمو میخواهند امکان خرید و فروش مستقیم و بیواسطه رمز ارز را در اختیار کاربران خود بگذارند. آن ها قصد دارند به عنوان یک کیف پول منحصر بفرد عمل کنند که شما میتوانید در آن رمز ارز نگهداری کنید.
هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چه رمز ارز هایی (و چه تعداد از آن ها) برای خرید و فروش موجود خواهند بود. طبق گفته این منبع، احتمالاً پی پال برای سهولت تبدیل رمز ارز ها و حفظ ثبات قیمت، قرار است با صرافی های مختلفی همکاری کند.
یک منبع دیگر نیز هدف پی پال برای خرید و فروش بیواسطه رمز ارز را تایید کردهاست. این منبع اظهار داشت:
به زودی شاهد تحقق یافتن این موضوع خواهیم بود؛ شاید تا ۳ ماه آینده و شاید حتی زودتر.
پی پال از ارائه هر گونه توضیحی در این رابطه خودداری کردهاست.
طبق توضیحات این دو منبع آگاه، احتمالاً صرافی های کوین بیس (Coinbase) واقع در سن فرانسیسکو و بیت استمپ (BitStamp) واقع در لوگزامبورگ رقبای اصلی پیپال خواهند بود. هر چند که هیچ یک از این دو صرافی نیز در این باره هیچگونه اظهار نظری نکردهاند.
لازم به ذکر است که پی پال و صرافی کوین بیس رابطه و همکاری طولانی مدت خود را از سال ۲۰۱۶ آغاز کردند. در سال ۲۰۱۸ ، کوین بیس برای کاربران امریکایی خود این امکان را بهوجود آورد که پول فیات خود را توسط این صرافی مستقیما به حساب های پی پال خود انتقال دهند. در سال گذشته نیز همین امکان ابتدا برای کاربران اروپایی و سپس برای کاربران کانادایی فراهم شد.
در همین بین، اپلیکیشن های فینتکی که خرید و فروش رمز ارزها را برای کاربران تسهیل میکنند نیز در حال درآمد زایی هستند. برای مثال کمپانی اسکوئر (Square) یک سرویس خصوصی پرداخت با ارزشی بیش از یک میلیارد دلار است که توسط جک دورسی (Jack Dorsey) ، مدیر عامل توییتر راه اندازی شده است. این کمپانی در اواسط سال ۲۰۱۸ از طریق اپلیکیشنی به نام کش اپ (Cash App) شروع به عرضه بیت کوین کرد. این اپلیکیشن در جدید ترین گزارشی که از مجموع دریافتی خود منتشر کرده، درآمد حاصل از بیت کوین خود را ۳۰۶ میلیون دلار عنوان کرده است.
امروزه رمز ارز ها به طور قطع به عنوان ابزاری برای افزایش تعداد کاربران اپلیکیشن های فینتکی و راه جدیدی برای درآمد زایی شناخته میشوند. واضح است که دان اسکولمن (Dan Schulman) مدیر عامل پی پال نیز قصد دارد در همین جهت حرکت کرده و از ونمو که بیش از ۵۲ میلیون کاربر دارد کسب درآمد کند.
موج استخدام و جذب نیرو
با شروع سال ۲۰۲۰ ، پی پال اقدام به انتشار آگهی های استخدام برای تکمیل کادر خود در بخش گروه تحقیقات بلاک چین کرد. همینطور پی پال از تمایل به جذب هشت کارمند در حوزه مهندسی (چهار کارمند در سن خوزه و چهار نفر در سنگاپور) خبر داد.
یکی از منابع نزدیک به این پروژه میگوید پی پال پس از همکاری کوتاه مدت خود با پروژه لیبرای فیس بوک اکنون قصد دارد سیستم پرداختی منحصر به فرد خود را راه اندازی کند.
سری شیواناندا (Sri Shivananda) ، مدیر ارشد بخش تکنولوژی پی پال پیش از این در مصاحبهای با کوین دسک گفته بود:
ما قصد داریم از منظر خودمان به تکنولوژی بلاک چین نگاه کنیم و دیدگاه خودمان را درباره این موضوع پرورش دهیم تا با استفاده از آن یک سیستم پرداخت دیجیتالی راه اندازی کنیم که همگان بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. ما عمیقا به قابلیت های بلاک چین اعتقاد داریم. در دنیای امروز ما، تنها سوالی که در مورد دیجیتالیزه شدن پول وجود دارد این است که کی این اتفاق میافتد ؛ در مورد اتفاق افتادن یا نیفتادن آن هیچ شکی وجود ندارد.
با این حال شیواندا اعلام کرد که از ارائه اطلاعات دقیق در مورد برنامه های پی پال معذور است.
منبع : https://www.coindesk.com/