جیمز بوان (James Bevan) مدیر سرمایه گذاری اصلی CCLA به مخاطبان گفت که او کاهش ارزش ارزهای رمزنگاری شده را “به عنوان یک بحران وجودی” نمیبیند؛ در عوض، او خاطرنشان کرد که معتقد است که این فقط “یک دستانداز در این جاده” است.
بوان نیز در مقایسه بازار کریپتو با بازار مالی سنتی به این نتیجه رسیده است که “سرمایه گذاران رسمی دستاندازهای زیادی در جاده سیستم ارزها و تراکنشها دارند”.
CCLA خود را به عنوان “یکی از بزرگترین مدیریتکنندگان صندوق بریتانیا” توصیف کرده است و ادعا میکند که داراییهای تحت مدیریت این صندوق ۷،۸۴۲ میلیون پوند (فقط کمی کمتر از ۱۰ تریلیون دلار) است.
مقاله بلومبرگ در خصوص این نشست پیشبینی کرده است که” آینده ارزهای رمزنگاری شده نیازمند تنظیم مقررات بیشتر، حضور موسسات بزرگتر، نوسانات کمتر، ادغام بزرگتر و داراییهای سنتی بیشتر است.”
اولین نشانههای حضور موسسات بزرگ در این عرصه حضور دومین بورس جهان NASDQ است که قرار است در نیمه اولیه سال آینده دادوستد بیت کوین را راه اندازی کند.
بلومبرگ همچنین به اظهار نظر مریکه فلامنت (Marieke Flament) افسر بازاریابی جهانی در شرکت پرداخت Circle Internet Financial Ltd اشاره میکند که میگوید: ” تعویض چرخها در مسیر مقررات کریپتو مفید است، چراکه موجب می شود از اشتباهات گذشته درس بگیریم”.
همچنین کوینتلگراف گزارش میدهد که مدیرعامل این شرکت جرمی آلیر (Jeremy Allaire) از اقتصاد جهانی خواسته تا در زمینه توسعه قوانین ارزهای رمزنگاری شده با یکدیگر همکاری کنند.
آلیر میگوید: “در نهایت ما نیازمند عادیسازی در سطح گروه G20 هستیم. ” به نظر میرسد این درخواست هفته گذشته، . زمانی که رهبران G20 اعلام کردند که سیستم جهانی اخذ مالیات از رمز ارزها شروع بکار کرده است، پاسخ داده شد.