ترون اخیرا توجه زیادی را از جانب جامعه کریپتو به خود جلب کرده است، اما این شهرت ممکن است در نهایت کار دست آنها دهد. به نظر میرسد که ترون توجه کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) را نیز به خود جلب کرده است و همین مسئله ممکن است کولهباری از مشکلات را در مسیر این پروژه قرار دهد.
توجه ناخواسته از جانب یکی از بانفوذترین قانونگذاران دنیا ممکن است راه پیشرفت ترون را کاملا مسدود کند.
مدیرعامل شرکت ChaCingWallet، تام شولتز، اطلاعات جدیدی را به اشتراک گذاشت که ظاهرا از یک منبع نزدیک به SEC به دست آورده است. منبع مذکور در مورد سرمایهگذاری بر روی ترون هشدار داده است اما شولتز قادر نبود هیچ اطلاعات دیگری را به دست آورد.

توییت شولتز باعث شد که زنجیرهای از واکنشها در سراسر جامعه رمزارزها به وجود آید، جایی که دیدگاهها پیش از این در مورد پروژه ترون کاملا متناقض بودند. اگرچه عدهای این خبر را بسیار جدی در نظر گرفتند، دیگران به آن مشکوک بودند؛ چرا که از خصومت شولتز با ترون کاملا آگاه هستند.

ترون ایدهآل نیست
موسس ترون، جاستین سون یک شخصیت کاملا شناختهشده در صنعت رمزارزها میباشد. تاکتیکهای بازاریابی پرخاشگرانه وی به سر و صدای زیادی در مورد پروژه ترون انجامیده است اما همچنین انتقادات زیادی را به خود جلب کرده است.
بر اساس گزارش شرکت تحلیلی Weiss Ratings، ترون تنها پروژه در میان ۱۰ رمزارز برتر میباشد که به جای توسعه فناوری بلاکچین تنها به فکر پیشرفت خود میباشد.

به علاوه، سون به کپیبرداری چندین کد از اتریوم و پروتکلهای بلاکچینی دیگر متهم شده است. چنین ادعا میشود که وی نام فایلها را عوض میکرده است تا دزدی خود را پنهان کند. این کلاهبرداری در ژوئن ۲۰۱۸ رو شد، اگرچه سون از آن به عنوان یک سوءتفاهم یاد کرده است.
علاوه بر این، شرکت ترون اغلب به دستکاری قیمتها و طرحهای کلاهبرداری متهم شده است که به سرمایهگذاران معمولی زیادی ضرر رسانده و در عوض سودآوری زیادی برای دستهای کوچک از سرمایهگذاران کلان داشته است. آخرین عرضه اولیه کوین (ICO) شرکت بیتتورنت همین نکته را تایید میکند، چرا که توکنها در عرض چند دقیقه به سرمایهگذاران بزرگ فروخته و در عین حال بسیاری از سرمایهگذاران کوچکتر به دلیل مشکلات فنی از سایت بیرون انداخته شدند. این فروش عمومی باعث به دست آوردن ۷ میلیون دلار برای ترون شد و در همان حال ضربه دیگری را به شهرت آن وارد کرد.

آیا SEC واقعا ترون را زیر نظر دارد؟
مشکلات مطرحشده ممکن است در دراز مدت ضربه بزرگی را به این پروژه وارد کنند، اما SEC در کجای این جریان قرار دارد؟
دنبالکنندگان شولتز خاطرنشان کردند که شرکت ترون چینی میباشد و به همین دلیل کمیسیون SEC ممکن است از اختیارات مناسبی در مورد آن برخوردار باشد. به علاوه، بسیاری از حامیان بر این باورند که کوینهای ترون اوراق بهادار نیستند. با این حال، شایان ذکر است که یکی از ادارات ترون در ایالات متحده قرار دارد و توکنهای خود را به مشتریان آمریکایی میفروشد.
بازاریابی عجیب و غریب سون به جذب سرمایهگذاران و نفوذ زیادی ختم شده است، چنین مواردی معمولا باعث واکنش SEC میشود، چرا که این سازمان وظیفه دارد از کلاهبرداریهای صورتگرفته در آمریکا جلوگیری کند. جدای از این، شرکت ترون میزبانی ICO بیتتورنت را بر عهده داشت و همین مسئله ممکن است به عنوان یک عرضه اوراق بهادار غیرقانونی در نظر گرفته شود.
مطمئنا قانونگذاران همیشه میتوانند مشکلات زیادی را برای شرکتهای مد نظر خود پیدا کنند.