آموزش بازار فارکس : معمولا نوسانات ناچیز و کوچکی در معاملات روزانه ارز رخ میدهد. اکثر جفت ارزها کمتر از یک سِنت در طول روز تغییر میکنند، یعنی ارزش ارز ، تغییری کمتر از ۱% را نشان میدهد. به همین دلیل است که بازار فارکس کمترین نوسانات مالی در مقایسه با دیگر بازارها را تجربه میکند. بنابراین، بسیاری از دلالان ارز با تکیه بر اعتبارات اهرمی بیشماری که در اختیار دارند، سعی دارند ارزش نوسانات بالقوه در این بازار را بالا ببرند. در بازار خرده فروشی فارکس، اعتبار اهرمی چیزی حدود ۲۵۰:۱ میباشد، که بیشتر از این مقدار میتواند بی نهایت خطرناک باشد. اما کارگزاران ارزهای خارجی بهخاطر معاملات شبانه روزی و نقدینگی زیاد، توانستهاند اعتبار اهرمی بالا را در حد استاندارد حفظ کنند که با این کار معاملهگران ارز با نوسانات معناداری در بازار روبرو میشوند.
نقدینگی زیاد و وجود اعتبار اهرمی بالا باعث تسریع رشد این بازار شده و آنرا تبدیل به مکانی ایدهآل برای بسیاری از معاملهگران ارز کرده است. میتوان موقعیتهای خرید و فروش در بازار فارکس را ظرف چند دقیقه باز یا بسته کرد و یا اینکه به مدت چند ماه آنها را نگه داشت. قیمت ارز بر اساس مشاهدات عینی عرضه و تقاضا تعیین شده و بهراحتی قابل دستکاری نیست، چون حجم بازار حتی به عاملین قدرتمندی مانند بانکهای مرکزی اجازه نمیدهد قیمتها را به خواست خود تغییر دهند.
بازار فارکس فرصتهای بسیاری برای سرمایهگذاران فراهم میکند. با این وجود، برای آنکه یک معاملهگر ارز بتواند در این بازار موفق عمل کند باید علل نوسانات ارزی را بشناسد.
هدف از آموزش بازار فارکس، ایجاد زمینهای برای سرمایهگذاران و معاملهگران تازه کار ارز میباشد. ما قصد داریم مبانی نرخ مبادلات ارزی، تاریخچهی بازار و مفاهیم کلیدی مورد نیاز برای ورود به این بازار را در اختیار شما قرار دهیم. هدف دیگر ما آموزش شروع معامله با ارزهای خارجی و کاربرد استراﺗژیهای مختلف در این بازار است.
برای مطالعه بخش دوم سری مقالات آموزش بازار فارکس اینجا و بخش سوم اینجا کلیک کنید.
منبع